Ki vagyok én?

Ki vagyok én?

Üdvözöllek az Aviva Secrets világában!

Harazdy Eszter vagyok, okleveles Aviva módszer oktató.

Gratulálok, hogy eldöntötted, utána olvasol, mi is ez a módszer. Minden nagyszerű dolog az első lépéssel kezdődik, és ezt már megtetted!

Valami újba kezdeni bizony kívül eshet a komfortzónánkon.

Ismerem ezt az érzést: művész család sarjaként végigkísérte eddigi életemet a folyamatos kóstolgatás, sok mindent kipróbáltam. Kiskoromban kiderült, bizony, a rajzoláshoz nincs tehetségem. Emlékszem nagyon elkeserített, mikor nagypapám, anyukám, sőt még öcsém is szebbnél szebb képeket kanyarintottak teljes természetességgel a vászonra. Nagyon vágytam rá, hogy teremthessek.

A vállalkozási főiskola után, amit persze csak „B“ tervként végeztem el, felvételt nyertem a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémiára. Az énektanulás során rengeteg mindent megtudtam az emberi testről, arról, hogy az milyen elképesztő teljesítményre képes, és hogy valóban fejben dől el minden. És hogy mennyire jót tesz, ha tudunk nevetni magunkon és azon, hogy igazán túlgondolunk sokszor dolgokat…

Az éneklés és a zene a mai napig fontos része az életemnek, de ezt majd később látni, hallani fogod! Nem hagyott azonban nyugodni a gondolat, hogy valami kézzelfoghatót teremtsek. Elkezdtem fotózni zeneakadémiai osztálytársnőimet. Óriási öröm volt hallani, ahogy ámulva mondták: „Ez tényleg én vagyok?! Számomra pedig boldogság volt látni, hogy amit én kezdettől fogva éreztem bennük, az a nő valóban ott van, és igenis elő lehet csalogatni! És tudjátok mit? Az Aviva módszer ugyanígy tesz.

Megmutatja, hogyan legyünk újra játékosak, hogyan engedjük meg magunknak, hogy ne feszüljünk rá egy-egy problémára és hogyan segítsünk a testünknek mókás, egyszerű gyakorlatokkal megtalálni a harmóniát.
Mindez nekem is nagyon nehezemre esett.
Különösen, amikor a testem már számokban mérhetően kibillent az egyensúlyából.
De erről majd személyesen mesélek, ha szeretnéd!